De perfecte stobbenfrees voor professioneel gebruik

Herder-Fermex Stobbenfrees

De stobbenfrezen van Herder-Fermex zijn een bekend merk bij de groenvoorzienings- machines. De stobbenfrees biedt de professionele gebruiker alle ingrediënten voor het verwijderen van nagenoeg elke boomstronk. De Herder-Fermex machines kenmerken zich door hun robuustheid en lage aantal slijtdelen, waardoor een hoge productie gegarandeerd is. Daardoor is de stobbenfrees uitermate geschikt voor het grovere werk. Dit wordt gecombineerd met een hoog freesvermogen en een eenvoudige bediening. Dankzij de geringe afmetingen zijn zelfs moeilijk toegankelijke plaatsen te bereiken.

Maatwerk

Herder-Fermex stobbenfrezen worden al sinds jaar en dag probleemloos gecombineerd met de meest uiteenlopende voertuigen. Voor elk voertuig met eigen hydraulische voorziening hebben we een passende oplossing. Dat is onze kracht. Wij leveren stobbenfrezen voor elke machine. Van radiografische bestuurbare maaiers tot tractors en van shovels tot kranen. Daarnaast bieden wij ook stobbenfrezen aan met een eigen motor.

Vijf voordelen van de Herder-Fermex stobbenfrees

  • Probleemloos combineren
  • Maximaal presteren
  • Betrouwbare machines
  • Van platsoen tot achtertuin
  • Investering die goed rendeert

Stobbenfrees met eigen motor

Herder-Fermex biedt u de keuze uit stobbenfrezen met dieselmotoren met een vermogen van 32, 75 en 110 PK. Door hun compacte ontwerp kunnen de machines zelfs ingezet worden op moeilijk bereikbare plaatsen. De SCW-stobbenfrezen zijn voorzien van wielen, waar de SCT-stobbenfrezen zijn voorzien van een standaard in breedte verstelbaar rupsonderstel. Daarnaast zijn de SCT-stobbenfrezen standaard uitgerust met een dozer blad.

Stobbenfrees voor tractor aanbouw

Welk merk tractor u ook heeft, met de stobbenfrezen voor tractoraanbouw van Herder-Fermex bent u op alle fronten beter uit. De stobbenfrezen van de SC-serie zijn geschikt voor tractoren met een vermogen van 65 tot 270 PK. Alle SC-stobbenfrezen zijn voorzien van een hydraulische aandrijving voor maximale bewegingsvrijheid van het freeswiel en minimale slijtage in de aandrijflijn.

Stobbenfrees voor kraanaanbouw

De beste stobbenfrezen in elke klasse. De SCE-stobbenfrezen serie van Herder-Fermex is de perfecte oplossing voor kranen tussen de 3 en 30 ton. Maar ook als het gaat om levensduur en gebruiksgemak zijn de stobbenfrezen van Herder-Fermex een klasse apart. De hydraulische aandrijving geeft de SCE-stobbenfrezen een maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft u bij de SCE-410H en de SCE-630H de keuze uit 2 hydraulische motoren.

Maximaal aandacht voor u

In het Experience Center van Dutch Power Company wordt dagelijks op ruim 500 vierkante meter de machines van Conver, Herder, Precision Makers, Roberine en Votex gepresenteerd. Het DPC Experience Center is hét centrum voor klantbeleving en kennisoverdracht van Dutch Power Company en haar bedrijven. Wilt u zich laten infomeren over een bepaalde machine of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie? Dan kunt u hier een afspraak maken met een van onze specialisten.

Herder

Herder