Onderhoudsmachines

Werken zonder problemen begint met de onderhoudsmachines van Herder. Goed onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw werktuig langer meegaat, het zorgt er ook voor dat u zonder problemen kunt werken.

De eenvoud van een Herder slijpmachine

Herder heeft in haar programma een automatische slijpmachine in 2 werkbreedtes. Deze PLC-gestuurde machine is ontwikkeld om maaikorfmessen te slijpen. U heeft de keuze uit een werkbreedte van 300 of 500 cm. Door een andere kleminrichting te monteren en andere software te installeren, is deze machine ook in staat om heggenschaarmessen – hand held version – te slijpen. Deze slijpmachine van Herder is zeer eenvoudig in te stellen en is uitgerust met diverse sensoren, zodat het slijpen volledig automatisch gebeurt.

SPECIFICATIES SLIJPMACHINE
BesturingPLC
Spanning220 volt
Werkbreedte300 en 500 cm

Het gemak van een Herder klinkpers

Herder heeft een klinkpers ontwikkeld die speciaal ontworpen is voor het onderhoud van maaikorfmessen en messen voor topmaaiers. Met deze klinkpers kunt u versleten of kapotte mesjes gemakkelijk vervangen. Dit is mogelijk door de speciale mesondersteuning en klink- en uitdruk gereedschappen. Voor uw veiligheid is er een kunststof raam om wegspringende deeltjes tegen te houden. De klinkpers kunt u bedienen met een voetpedaal, daardoor heeft u de handen vrij om het mes goed te positioneren.

SPECIFICATIES KLINKPERS
Spanning220 volt
Drukkracht6 ton