• Herder onkruidborstel voor onkruidbestrijding

Onkruidborstel

Maximaal presteren met de onkruidborstels van Herder

Met de Herder onkruidborstel kan het onkruid langs wegen en moeilijk bereikbare plaatsen op een mechanische wijze verwijderd worden. De onkruidborstel bestaat uit een frame met aandrijfunit in de vorm van een hydromotor en een borstel. Het geheel kan door middel van een snelsluiting aan een Herder machine worden gekoppeld. Het onkruid wordt door de roterende borstel van de bestrating verwijderd. De onkruidborstel is standaard uitgevoerd met een verstelcilinder waarmee de borstel in de gewenste hoek gezet kan worden.

Met de onkruidborstels van Herder gaat u grondig te werk

In de afgelopen 15 jaar heeft dit werktuig bewezen dat het de beste oplossing is voor onkruidbestrijding binnen en buiten de bebouwde kom. Gemonteerd aan een Herder maaiarm of graafmachine is deze onkruidborstel flexibel in te zetten voor het schoon- en onkruidvrij maken van bestratingen. Het is de oplossing voor plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn en waar standaard veegwagens niets te bieden hebben. En dan hebben we het over wegranden, trottoirs, parkeervakken en vluchtheuvels. De montage is vanzelfsprekend eenvoudig en de werking feilloos omdat de borstel voldoet aan de juiste technische specificaties.

Voordelen van de Herder onkruidborstels

  • Voor het verwijderen van onkruid langs wegen en moeilijk bereikbare plaatsen
  • Geschikt voor diverse machines, waaronder de Herder Grenadier en Cavalier maar ook geschikt voor hydraulische graafmachines
  • Standaard uitgevoerd met een verstelcilinder voor de gewenste hoek
  • Maximaal presteren dankzij hoogwaardige materialen
  • Investering die goed rendeert

Maximaal aandacht voor u

In het Experience Center van Dutch Power Company wordt dagelijks op ruim 500 vierkante meter de machines van Conver, Herder, Precision Makers, Roberine en Votex gepresenteerd. Het DPC Experience Center is hét centrum voor klantbeleving en kennisoverdracht van Dutch Power Company en haar bedrijven. Wilt u zich laten infomeren over een bepaalde machine of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie? Dan kunt u hier een afspraak maken met een van onze specialisten.

SPECIFICATIES ONKRUIDBORSTEL
Werkbreedte70 cm
Benodigde functies op machine1 dubbelwerkende functie
Benodigde hydrauliek60 L/min
Benodigde hydraulische druk150 Bar
Maximum hydraulische druk200 Bar
Gewicht125 kg
Herder

Herder