Musketier-Y (Unimog)

Musketier-Y (Unimog)

Met de introductie van de Herder Musketier-Y krijgt werken in de berm een andere betekenis. De Musketier-Y is een combinatie van betrouwbaarheid, degelijkheid en ergonomie. Traditioneel vakmanschap is gecombineerd met vooruitstrevende technologie. Dit alles met een ongekend resultaat. De machinist werkt bij elke snelheid comfortabel en precies.

De Musketier-Y wordt standaard geleverd met een tweedelig giekenstel. De machine heeft daardoor een bereik van ca. 7 meter vanuit het hart van het voertuig. Werkzaamheden kunnen zowel links als rechts van het voertuig uitgevoerd worden, waarbij u altijd het maximale zicht heeft over de werkzaamheden. Bovendien is de machinist verzekerd van het comfort van Nivotronic.

Als u kiest voor de standaarduitvoering van de Herder Musketier-Y, krijgt u de beschikking over een complete en rijk uitgeruste Herder. U kunt er echter ook voor kiezen om een Musketier-Y te laten bouwen die precies aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Herder,Musketier,Unimog,wegberm maaien,nivotronic
SPECIFICATIES MUSKETIER Y
Hydraulische eisen Unimog
BereikVanuit het hart: tot 7,1 meter naar rechts en 6,85 meter naar links
Gewicht voertuigca. 500 kg
Werkbreedte voertuigca. 120 cm
Zwenkbereik180º draaibaar
Benodigde volumestroom op voertuig hydrauliek voor werktuig60L/min
Minimale druk op voertuig hydrauliek voor werktuig280 Bar
Benodigde volumestroom op voertuig hydrauliek voor giek40L/min
Benodigde werkdruk op voertuig hydrauliek voor giek200 Bar