Kantonnier

Kantonnier

De Kantonnier is een compacte zelfrijdende maai-zuigcombinatie. De zelfrijdende maai-zuigcombinatie kan een snelheid van 80 km/u bereiken, waardoor de machine op de snelweg mag rijden. De zelfrijder is relatief compact, waardoor hij voor wegbermonderhoud gebruikt kan worden vanaf de vluchtstrook.

Lage kosten per draaiuur worden onder andere gerealiseerd door de multifunctionaliteit en snelheid van de zelfrijder. Naast het maaien en opzuigen van gras is de Kantonnier in de winter, met een houtklem in de giek en een versnipperaar in de fronthef, uitstekend in te zetten voor het verwerken van snoeihout.

De uitgebreide mogelijkheden van de Kantonnier zijn in de praktijk zeer functioneel. Een groot pluspunt is de wendbaarheid. Door de vierwielbesturing draait de Kantonnier gemakkelijk. Doordat er geen losse wagen achter hangt, is achteruitrijden net zo eenvoudig als vooruitrijden. De eenvoud waarmee de Kantonnier zowel links als rechts van het voertuig maait, is zeker een voordeel. Er kan ten alle tijde met het verkeer in dezelfde richting worden meegereden wat dus een stuk veiliger is.

Herder,Kantonnier,maaiarm,maai-zuigcombinatie,maaien,zuigen
SPECIFICATIES KANTONNIER
Draaibereik270 graden
Zijdelingse verplaatsing80 cm
Werkbereik met Eco-maaier 1506,70 m
Pomp werktuigen130l/min max 330 bar