SCT-630H Stobbenfrees

SCT-630H

Herder-Fermex biedt u de keuze uit stobbenfrezen met dieselmotoren met een vermogen van 32, 75 en 110 PK. Door hun compacte ontwerp kunnen de machines zelfs ingezet worden op moeilijk bereikbare plaatsen.

De SCT-630H heeft een dieselmotor van 110 PK en is met 85 cm breedte goed inzetbaar voor het bereiken van moeilijk toegankelijke plaatsen. Door de hydraulische aandrijving heeft het freeswiel een maximale bewegingsvrijheid. De freesdiepte van de SCT-630H is ca. 70 cm en de freesbreedte ca. 180 cm.

De SCT-630H is radiografisch bestuurbaar. U kunt hierdoor een positie kiezen voor het beste zicht op de werkzaamheden. De SCT-630H heeft standaard een in breedte verstelbaar rupsonderstel en standaard dozer blad.

Herder,Herder,fermex,stobbenfrees,stobben frezen, De stobbenfrees biedt de professionele gebruiker alle ingrediënten voor het verwijderen van nagenoeg elke boomstronk. De Herder-Fermex machines kenmerken zich door hun robuustheid en lage aantal slijtdelen, waardoor een hoge productie gegarandeerd is.
SPECIFICATIES SCT-630H
MotorDieselmotor 110 PK
Werkbreedte85 cm
AandrijvingHydraulisch
FreesdiepteCa. 70 cm
FreesbreedteCa. 180 cm
OnderstelStandaard in breedte verstelbaar rupsonderstel