Herder One Concept

Herder One Concept

Herder komt in haar jubileumjaar met een nieuw concept voor het onderhoud van bermen en sloten. Een concept waarbij veiligheid, ergonomie, economie en inzetbaarheid centraal staan. Het resultaat van 70 jaar ervaring vindt u terug in dit concept. Het Herder One Concept is ontstaan vanuit de gedachte dat arm en voertuig één worden, één superieure kwaliteit leveren, één servicepunt hebben voor het onderhoud en de nummer één oplossing biedt voor al het onderhoud aan bermen en sloten.

Het voordeel van één concept

Het Herder One Concept heeft voor de gebruiker tal van voordelen. Dat begint met de meedraaiende cabine, waardoor de machinist maximaal overzicht heeft over de werkzaamheden. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar ook het comfort omdat de machinist de perfecte positie kan innemen bij de werkzaamheden en in transportstand. De cabine is onafhankelijk draaibaar ten opzichte van het giekenstel wat het comfort nog extra vergroot. Herder heeft de cabine ruim opgezet waardoor er een aangename werkplek ontstaat. Een werkplek die uiteraard voorzien is van alle mogelijke luxe, inclusief de unieke Herder besturing voor het giekenstel en de werktuigen.

Introductie eind 2017

Herder wil het One Concept introduceren tijdens de festiviteiten rondom het 70-jarig jubileum. Dit jubileum wordt gevierd op donderdag 9 november en vrijdag 10 november in de fabriek in Middelburg. Wilt u hierbij aanwezig zijn of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meldt u zich dan aan via sales@herder.nl

Herder One Concept
SPECIFICATIES HERDER ONE CONCEPT
MotorDieselmotor 224 PK
Lengte480 cm
Breedte255 cm
Transporthoogte400 cm
Banden600-70/R30 banden, 60 cm breed
Wielenvier wielen, vierwielaandrijving en vierwielbesturing
DraaicirkelCirca 9 meter
GiekGiek als middenbouw